Përfshihuni në phpList

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinphpList po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2167

Vargje

54

Gjuhë

99,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për phpList përmban aktualisht 2167 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 99,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e phpList, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në phpList